5. Vervolg

Als uw probleemrapport eenmaal is ingestuurd, ontvangt u een bevestiging per email waarin het volgnummer dat aan uw probleemrapport was toegewezen en een URL dat u kunt gebruiken om de status te controleren zijn opgenomen. Met een beetje geluk zal iemand interesse in uw probleem tonen en proberen het op te lossen, of, wat het geval kan zijn, uitleggen waarom het geen probleem is. U wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle toestandsveranderingen, en u ontvangt kopiŽn van al het commentaar en patches die iemand aan het controletraject van uw probleemrapport kan koppelen.

Als iemand aanvullende informatie van u vraagt, of als u zich iets herinnert of iets ontdekt dat u niet in het initiŽle rapport noemde, gebruik dan alstublieft ťťn van de twee methoden om uw vervolg in te sturen:

Als het probleemrapport open blijft nadat het probleem is opgelost, stuur dan een vervolg (op de bovenstaande manier) waarin u vertelt dat het probleemrapport gesloten kan worden, en indien mogelijk, uitlegt hoe of wanneer het probleem was opgelost.

All FreeBSD documents are available for download at http://ftp.FreeBSD.org/pub/FreeBSD/doc/

Questions that are not answered by the documentation may be sent to <freebsd-questions@FreeBSD.org>.
Send questions about this document to <freebsd-doc@FreeBSD.org>.